Gerechten van februari

Gerechten van februari

Kalfslever met salie in roomboter gebakken, spinazie en aardappelpuree Doradefilet Twee in roomboter gebakken Doradefilet, spinazie en aardappel

read more
MENU NOV 2017

MENU NOV 2017

MENU NOV 2017 3 - gangenmenu | dinsdag tot vrijdag Voorgerecht Groentesoep (Gorta Soupa) - verse en huis gemaakt (verse, huisgemaakte groentesoep) Hoofdgerecht U heeft de keuze uit: 1. Mixed Vlees schotel - Gyros, Souvlaki, Suzuki, Kipfilet met verse aardappel friet...

read more
MENU OKT 2017

MENU OKT 2017

MENU OKTOBER 2017 3 - gangenmenu | dinsdag tot vrijdag Voorgerecht FASOLADA - Traditionele bonen soep uit Pilion geserveerd met Griekse worst. Hoofdgerecht EKSOCHIKO - Langzaam gekookte malse lamsbout met een harde kaas uit Kreta geserveerd met aardappelen, doperwten...

read more
Tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn wij als volgt voor u geopend Eerste Kerstdag (zon. 25 dec.) en Tweede Kerstdag (ma. 26 dec.) zijn wij geopend van 16.00 tot 23.00 uur.  Keuken tot 22.00 uur). Kerstavond (zat. 24 dec. zijn wij  geopend van 16.00 tot 23.00 uur. (Keuken tot...

read more